Projecte Oliva denuncia l'estat del llit de la séquia mare i demana que es netege amb urgència

Aquest és l'estat en el qual es troba la Séquia Mare en l'últim tram a la Plaça Europa. Des de Projecte Oliva en agost de l'any passat ja vam denunciar la brutícia i la necessitat de neteja de la séquia.

 

Ha passat l'estiu i la resta d'any sense fer res i ara quasi un any després a les portes de l'estiu seguim en les mateixes.

 

La séquia és un llit de brutícia, mal olor i insectes que causen una molt mala imatge i el que és pitjor problemes de salubritat als veïns i negocis del voltant del riu.

 

És inadmissible l'estat en què es troba i des de PRO denunciem la deixadesa d'aquest govern en aquest tema. No entenem com es pot anunciar un decàleg de mesures per al control de plagues, fent recomanacions a la ciutadania per tal que eviten l'aigua estancada i al mateix temps no actuar en els espais públics com pot ser aquest.