Yolanda Pastor sol·licita reunió urgent a l'Alcaldia per valorar i prendre decisions a Oliva davant l'alt impacte de la Covid en la ciutat

 El dissabte la nostra portaveu, Yolanda Pastor, va sol·licitar a l'Alcalde que es convocara una reunió urgent, de tots els grups polítics d'Oliva, per tal d'informar-nos de primera mà de la situació de la Covid a la nostra ciutat.

 

Desde Projecte Oliva considerem que, en aquests moments de màxima incidència del coronavirus a la nostra ciutat, deu fluir més i millor la informació entre les distintes forces polítiques i de l'Ajuntament cap a la ciutadania.

 

És important que coneguem tots l'estat de la situació, per prendre millors decisions i elevar una veu comuna de la Corporació cap a la Generalitat o l'Estat.

 

L'imminent inici de curs, tal com tenim la situació en aquests moments, és un assumpte que cal valorar en profunditat, seriosament.

 

Demanarem que s'informe sobre el calendari de vacunació previst per a la nostra ciutat. En aquests moments, els regidors de PRO no tenim cap informació oficial.

 

Insistim, cal revisar, actualitzar i ampliar el protocol local anti-covid. Quina diferència hi ha entre el Nivell 3 (que tenim actualment) i el Nivell 2? Escassíssima, insuficient.

 

Centrar tots els esforços en la desinfecció de carrers te un impacte molt reduït, insistim, insuficient!

 

L'Alcalde ha acceptat la nostra petició i s'ha convocat per a demà Junta de Govern Local.

Anirem informant.

 

 

Demanem prudència i responsabilitat.