Moció per instar a la Conselleria de Sanitat que amplie l’horari i el nombre de professionals de la salut al Consultori Mèdic de la platja

El Consultori Mèdic de la platja d’Oliva continua tancat. Segons la informació que ens aplega del Centre de Salut, enguany, el servei serà més reduït per falta de professionals de la salut. Per tot això, demanem que l’Ajuntament d’Oliva trasllade aquesta situació a la Conselleria de Salut i que es prenguen mesures urgents per millorar el servei

Ja ha començat l’estiu i el Consultori Mèdic de la platja d’Oliva continua tancat. Molts veïns de la ciutat ja han baixat a estiuar i s’han trobat amb que no s’està donant aquest servei. Pel que hem pogut conèixer, l’horari d’atenció a la ciutadania, aquest estiu, serà més reduït que els anys anteriors. Essent així, hi serà del tot insuficient, sobretot quan vinguen els turistes i la població de les platges s’amplie.

 

Des de PRO considerem que aquesta situació no es pot consentir i que l’Ajuntament d’Oliva deu alçar la veu i traslladar a la Conselleria de Salut que necessitem horaris d’atenció tant de matí com de vesprada i que es deu disposar dels professionals de la salut necessaris per oferir un servei complet i adequat a la ciutadania. Estem parlant d’un servei tan fonamental com la salut.

 

La Conselleria de Salut deu saber que el servei que han previst per aquest estiu és del tot insuficient i que ens sembla molt contradictori que, un govern del Botànic que sempre reivindica la sanitat pública, no predique amb els fets i deixe la platja d’Oliva amb un servei molt reduït, perjudicant així tant als pacients com als professionals de la salut que han de viure una càrrega de feina molt superior.

 

Per tot això, des del grup municipal PRO, que encapçala Yolanda Pastor, hem elevat una Moció al Plenari Municipal que es celebrarà dijous per demanar un servei de Consultori Mèdic de la platja digne i adequat per als nostres veïns i visitants.

 

 

Yolanda Pastor, portaveu de PRO: «Ja ha començat l’estiu i el Centre de Salut de la platja continua tancat. Els nostres veïns, especialment la gent més major que no te tanta facilitat per a desplaçar-se, necessiten un servei de salut complet. No és normal que en un municipi turístic, i amb més de 2.000 persones censades en la platja, ens vegem amb un servei tan reduït. La Conselleria de Salut deu prendre mesures, i l’Ajuntament d’Oliva deu alçar la veu.».  

Descarga
Moció PRO Consultori de la platja
Moció COnsultori de la Mar.docx
Documento Microsoft Word 5.3 KB