Pressupost

PRO exigeix al govern que aprove el pressupost i es torne a la senda de la responsabilitat pressupostària
Els comptes municipals estan en una situació que ha de ser revertida amb urgència. Des de PRO votem en contra de les modificacions pressupostàries proposades per l’Alcaldia, perquè signifiquen perpetuar els comptes dopats, deixant el romanent en 485’88 euros, i cavar més el pou econòmic en el que estan estacant a la ciutat. La solució, pensem, no és allargar l’agonia sinó fer front al problema i aprovar un pressupost per a 2023 per tornar al rigor fiscal en els pròxims cinc anys.
El regidor de PRO, Joan Mata, va preguntar al plenari pel pagament de les subvencions nominatives i de concurrència competitiva de l’any 2020 que moltes d’elles, tot i estar en maig de 2021, encara no s’han abonat
El pseudo-Botànic d’Oliva: Un govern de querellants i querellats que ha sigut incapaç d’acordar un pressupost.
Immersos com estem en plena tempesta política a la ciutat d’Oliva (una escenificació més de que aquest govern de conveniència apadrinat pel Botànic no tindrà mai una pacífica convivència) Oliva continua, a les acaballes del mes d’octubre, sense tindre el Pressupost municipal de 2020. Sí, el de 2020 (les bregues van afectant la gestió del poble, és així de lamentable).