Un equip preparat, professional, però sobretot humà.

La candidata de Projecte Oliva, Yolanda Pastor, presenta un equip que conjuga experiència i joventut per optar a l'alcaldia d'Oliva.

La recentment proclamada candidata de Projecte Oliva, Yolanda Pastor, va donar a conéixer als 5 membres que la seguiran en la llista del partit local per als comicis electorals del proper 26 de maig de 2019. L’acte es va celebrar dimecres 10 d’abril, a les 20:30h, en el Saló de Conferències de la Biblioteca l’Envic, davant de més de 200 persones.

La número 2 serà Mireia Morera Alemany, qui és actualment regidora de la formació en l’Ajuntament d’Oliva. Morera, diplomada en turisme i amb àmplia experiència professional en el sector, ha aprofundit en la idea de que Oliva necessita continuar desenvolupant el model turístic que està implantant-se, on es combina la gastronomia, l’esport i un clima extraordinari per posar a la nostra ciutat en un lloc de referència dins d’un turisme desestacionalitzat. “Oliva deu evolucionar consolidant la ciutat com una destinació turística atenent a les necessitats dels ciutadans, dels turistes i dels empresaris i aconseguint que, efectivament, tinga la repercussió econòmica, sociocultural i en l´entorn que tant desitgem.”

El número 3, també regidor en l’actualitat, serà Enrique Parra Mañó, persona molt vinculada al sector de la citricultura. Parra afirma que vivim temps molt complicats per a un sector al que es dediquen molts olivans i es fa necessari convertir-lo en una prioritat. A més, va destacar també: “El nostre camp te una importància econòmica, paisatgística i mediambiental que cal reivindicar allà on calga.”

El número 4 serà per a Francisco Escrivà Mata, també regidor actualment. Emprenedor i empresari en la localitat, Escrivà creu que ha aplegat el moment de donar un impuls al sector empresarial i als comerciants de la ciutat. També assenyala la importància d’iniciar una reforma a l’Administració Local, “Necessitem que els treballadors del nostre Ajuntament tinguen els instruments adequats per fer la seua feina”.

El número 5 el tindrà Joan Mascarell Alemany, jove economista que treballa a una de les empreses punteres d’Oliva. A més, persona molt vinculada al món de l’esport, especialment al del futbol. És ex-jugador i actual entrenador de la U. D. Oliva i aposta per convertir a la ciutat d’Oliva en una ciutat esportiva per excel·lència. Anota la importància de tindre un adequat i ràpid manteniment de les instal·lacions i continuar donant suport als clubs esportius de la ciutat. “El dia de l’Esport Oliva va ser la capital de l’esport a la C. Valenciana, fem que tot l’any siga Oliva capital de l’esport”.

El número 6, l’últim que s’ha presentat a l’acte, és per a Joan Mata Cots. Jove politòleg, molt participatiu en distints sectors de la societat civil olivana, i que durant la segona meitat de la legislatura ha estat com a secretari de grup. Ha posat el focus en les necessitats de futur de la nostra ciutat, com la millora de les comunicacions, transports i la mobilitat sostenible, l’ecologisme i gestió sostenible dels residus a la ciutat, i la necessària implantació de l’Administració electrònica per a que els joves puguen tindre un fàcil accés a la seua administració. “Els joves som sers digitals, doncs fem l’Administració també digital”.

Yolanda Pastor va tancar l’acte  agraint l’assistència als presents posant en valor l’equip que conforma Projecte Oliva, “no són sols els 6 que hui estem ací, sinó tot un equip de 21 persones diverses que conformaran la llista, molt vàlides totes en tot allò que fan professional i personalment; i també, la suma de totes les persones que dia a dia confien en la nostra tasca i en el nostre Projecte”.