Platges

Aquest matí hem conegut que l’Ajuntament d’Oliva ha instal·lat un «barracó» en la plaça Europa de la platja d’Oliva perquè encara no s’han reparat els desperfectes que «La Glòria» (fa 6 mesos) va provocar en la posta principal de la Creu Roja d’Oliva.
Estem en juny i la platja continua en un estat lamentable. Muntons de posidònia, accessos inaccessibles, infraestructures enterrades, la posta de la Creu Roja per reparar i séquies per netejar conformen la imatge de la nostra platja.
Ha arribat el mes de juny i és moment, ara més que mai, de passejar a l'aire lliure i gaudir de les nostres platges, que són, sense cap dubte, les més boniques de tota la Comunitat Valenciana i d'Espanya. Som afortunats de tindre tan a prop esta meravella natural i compartim amb turistes i visitants la nostra estima per elles. És, per açò, que són el nostre recurs natural i turístic més preciat.
Al Plenari Ordinari d'abril de 2020, la regidora de PRO Oliva, Mireia Morera, va denunciar la improvisació, les males formes i les mentides del regidor de Turisme i Platges, Kino Calafat (PSOE).