Mocions PRO

PRO presenta novament la Moció perquè els hostalers no paguen la taxa per ocupació de la via pública fins al 31 de desembre de 2021
Aquesta proposta ha estat dos vegades rebutjada pel govern d’Oliva (abril 2020 i febrer 2021) però Projecte Oliva insisteix en què és la millor fórmula per ajudar immediatament a l’hostaleria local. Les noves restriccions aplicades per la Generalitat Valenciana afecten el sector en plena temporada d’estiu, provocant un gran impacte en l’activitat del sector.
Ajudes a autònoms: Oliva necessita una intel·ligent combinació d’ajudes directes i exempcions d’impostos als sectors afectats
Una setmana després de que s’anunciara el Pla de la Generalitat Valenciana per ajudar als autònoms per fer front als efectes econòmics de la Covid-19, els grups de l’oposició continuem sense rebre cap tipus d’informació per part del Govern d’Oliva.
El Govern d’Oliva ha votat en contra de la proposta de Projecte Oliva de prolongar l’exempció de la taxa per ocupació de la via pública per als bars i restaurants de la nostra ciutat. El que des de PRO volíem era que els hostalers de la ciutat encetaren l’exercici comptable de 2021 sabent que no pagarien la taxa per ocupació de la via pública.