El Govern d’Oliva perd les subvencions de l’IVACE per a la millora de polígons
Oliva deixarà d’invertir 400.000€ provinents de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en els polígons industrials de la ciutat. Les coses no s’han fet bé des del principi. Estar centrats en superficialitats te les seues conseqüències i en allò fonamental s’està fent fallida.
Aprovada per unanimitat la Moció de Projecte Oliva per l’obertura del bar del Centre Social de Sant Francesc
La Moció va concitar el consens dels cinc grups municipals que formen el Plenari de l’Ajuntament d’Oliva, amb tots els vots a favor.
Projecte Oliva presenta una moció per instar al govern d’Oliva a obrir el bar del Centre Social de Sant Francesc
El grup municipal Projecte Oliva (PRO) ha presentat per registre d’entrada de l’Ajuntament d’Oliva, una moció dirigida al Plenari per instar a que el govern Compromís-PSOE inicie el procediment per traure a licitació la concessió del bar del Centre Social de Sant Francesc i repare els desperfectes que te la cornisa de l’edifici des de 2020.
L’espiral de pujades tributàries del govern Compromís-PSOE a Oliva: és el torn de la taxa del fem
Una pujada de la taxa del fem sense precedents. La nova contracta del fem: la falsa dicotomia. El govern d’Oliva, en la direcció oposada.
Comunicat PRO
Durant la jornada de dimarts ha aparegut als mitjans de comunicació la informació de que el regidor de Compromís, responsable d’Obres i Serveis i Agricultura, Miguel Domenech, ha estat treballant i rebent un sou de la Conselleria de Sanitat estant en l’Ajuntament d’Oliva en règim de dedicació exclusiva. Aquesta informació la vam conèixer ahir, a la Comissió de Governació, quan es va presentar la documentació per tal que el Plenari li reconega la compatibilitat de les dues...
El Govern d’Oliva porta un mes de retard en la contractació dels peons agrícoles per a la neteja de les séquies i valls. El Govern d’Oliva no va comunicar a temps al Ministeri de Treball l’aportació municipal de 16.450,69€ per a la contractació dels peons agrícoles i això ha ocasionat que es perda tot el mes de juliol de treball per a 28 treballadors agrícoles en atur.
De les modificacions pressupostàries: S’anuncien inversions, que venen eleccions
El Plenari municipal de juny, celebrat definitivament dilluns 11 de juliol (després de dos suspensions per dificultats de posar la documentació a disposició de tots els regidors en temps i forma), va tindre com a tres dels punts més importants del debat, l’aprovació de modificacions pressupostàries per valor de 7’7 milions d’euros. Quasi res. Dels tres punts, el grup municipal Projecte Oliva vam votar en contra de dos, i a favor d’un. Les modificacions pressupostàries, al...
Com està dirigint-se el trasllat del departament d’urbanisme de l’Almàssera a l’Hort de Palau? Improvisació absoluta
El caos i el descontrol és absolut. Des de PRO demanem a l’Alcaldia explicacions immediates del que està fent-se a l’Almàssera. Algú està garantint que no es trenque la cadena de custòdia dels expedients del departament? Exigirem responsabilitats per conforme està procedint-se Difícilment poden fer-se les coses de forma més improvisada i torpe».
Moció per instar a la Conselleria de Sanitat que amplie l’horari i el nombre de professionals de la salut al Consultori Mèdic de la platja
El Consultori Mèdic de la platja d’Oliva continua tancat. Segons la informació que ens aplega del Centre de Salut, enguany, el servei serà més reduït per falta de professionals de la salut. Per tot això, demanem que l’Ajuntament d’Oliva trasllade aquesta situació a la Conselleria de Salut i que es prenguen mesures urgents per millorar el servei
L’assessor del PSOE d’Oliva sancionat per increpar a la portaveu de PRO, Yolanda Pastor
La instrucció de l’expedient disciplinari contra l’assessor del PSOE es resol amb una sanció i considera fets provats la denúncia que la portaveu de PRO va efectuar davant l’Alcaldia, per haver sigut increpada en les oficines municipals quan aquesta atenia a una veïna . Projecte Oliva demana a l’Alcaldessa, Yolanda Balaguer (Compromís), que cesse a l’assessor socialista per dignitat de la institució: «Minyana no pot continuar com assessor a l’Ajuntament d’Oliva».

Mostrar más