COMUNICAT PRO-UCIN La regidora de Joventut i Benestar Social, Ana Mascarell, estava duent a terme la seua tasca de regidora delegada en règim de dedicació exclusiva (26.308€, en 14 pagues), conforme es va acordar al Plenari de 26 de juny de 2023. Degut a la seua nova situació professional, personal, el Plenari que es celebrarà dilluns 22 de gener de 2024 modificarà el seu règim de dedicació, passant d’exclusiva a parcial, amb una reducció salarial del 50% (essent ara de 13.154€ en...
SOBRE ELS CÀRRECS DE CONFIANÇA
Els càrrecs de confiança són personal eventual extern que el Govern decideix contractar per tal de facilitar la seua gestió. Són una figura legal, present en totes les administracions públiques i que no requereix concurs públic. Projecte Oliva està treballant, entre altres coses, per tal de reorganitzar el personal que treballa per a l'Ajuntament d'Oliva i garantir així la millor gestió municipal possible.
Projecte Oliva va aconseguir una victòria contundent el passat 28M, a escassos vots de la majoria absoluta. Després d’haver fet una ronda de contactes en la qual Yolanda Pastor s’ha reunit amb totes les formacions polítiques que han aconseguit representació per a la legislatura 2023-2027, quedava patent la possibilitat de governar en solitari, atès que no existia la possibilitat de conformar-se una majoria que impedira l’accés de Pastor a l’Alcaldia. No obstant això, des de PRO...
PRO guanya les eleccions municipals 2023
Projecte Oliva (PRO) ha guanyat les eleccions municipals de 2023. Per primera vegada en Oliva, un partit local aconsegueix 5.126 vots i 10 regidors.
Projecte Oliva ompli el Centre Polivalent d’emocions
PRO va celebrar ahir, divendres 19 de maig, el míting central de campanya al que van assistir més de 850 persones per donar suport a Yolanda Pastor i el seu equip
Comunicat PRO sobre els xiringuitos
Davant de totes les informacions que estan havent sobre el Plan de Temporada, i les declaracions sobre els xiringuitos i quioscs efectuades per part del Regidor de Turisme i Platges, Kino Calafat i la Vicealcaldessa, Ana Morell del PSOE d’Oliva en les que clava a tots els partits polítics dins de la decisió sobre el nou Pla de Temporada 2023-2026, Projecte Oliva es veu obligat a explicar la informació de la qual disposem en aquests moments i transmetre la nostra posició al respecte.
“És ara”, el lema amb el que Yolanda Pastor arranca la campanya electoral
Yolanda Pastor: “Portem un projecte de ciutat complet. Ajustat a la realitat i les necessitats del nostre poble. Un pla a mig termini que no buscarà l’efectisme sinó efectes progressius i sòlids, amb rigor i bon fer. Per a fer això portem al millor equip. Projecte i equip, això és el que Projecte Oliva vol oferir al seu poble. És ara!”.
Com s’han fet les obres de “parques y jardines”?
Però, tot i ser les obres en parcs i jardins les tècnicament menys complexes, en totes hi han hagut deficiències en la seua execució que han derivat en modificats d’obres que han incrementat els costos entre un 16% i un 23%. I defectes molt preocupants com els de la plaça de Sant Roc. Explicarem tres exemples: Les obres del parc de l’Avinguda de València, les obres de la Via Ronda, el Pumptrack i les obres en la Plaça de Sant Roc.
PRO exigeix al govern que aprove el pressupost i es torne a la senda de la responsabilitat pressupostària
Els comptes municipals estan en una situació que ha de ser revertida amb urgència. Des de PRO votem en contra de les modificacions pressupostàries proposades per l’Alcaldia, perquè signifiquen perpetuar els comptes dopats, deixant el romanent en 485’88 euros, i cavar més el pou econòmic en el que estan estacant a la ciutat. La solució, pensem, no és allargar l’agonia sinó fer front al problema i aprovar un pressupost per a 2023 per tornar al rigor fiscal en els pròxims cinc anys.
De les obres del Passeig Gregori Maians i la Unitat d’Actuació nº 11. Trencament de la coherència jurídica del sector? Dubtes, inseguretat i falta d’informació
Amb tot, el que ens preocupa és que s’ha canviat sobtadament de plantejament respecte a la UA-11 sense que hi haja hagut un procés d’assegurament de les garanties dels propietaris del sector. S’ha canviat de criteri sense tràmit intermedi. El que des de Projecte Oliva demanem és que s’informe a tots els propietaris i se’ls done informació certa de com queda la situació del sector després d’aquestes obres, i que es conteste a totes preguntes.

Mostrar más