Comencen les obres de l'Enllaç Sud

Han començat les obres de construcció de l'Enllaç Sud, carretera que unirà l'N-332 amb l'AP-7. Amb aquesta connexió s'evitarà el trànsit de pas pel centre de la ciutat.
Aquestes obres, que està executant el Ministeri de Foment, són fruit de la unitat de la societat civil i totes les forces polítiques d'Oliva.

 

Yolanda Pastor: "Tot va començar al 2013, a partir d'una reunió al Ministeri de Foment on varem participar totes les forces polítiques amb un únic objectiu comú. Hui l'Enllaç Sud d'Oliva comença a ser una realitat gràcies al consens i la constància de totes i tots".
Any 2013. Ministeri de Foment (Madrid). Blai Peiró fou el representant de Projecte Oliva.
Any 2013. Ministeri de Foment (Madrid). Blai Peiró fou el representant de Projecte Oliva.

L' any 2013, l'Alcalde d'Oliva i els Portaveus de totes les forces polítiques amb representació en la ciutat, es reuniren amb alts càrrecs del Ministeri de Foment per presentar-los la proposta. Representant a Projecte Oliva va assistir Blai Peiró, aleshores Portaveu de la formació, qui havia estat un dels qui havia plantejat la proposta i, posteriorment, un dels principals impulsors de la mateixa. 

 

La creació d'aquesta variant, junt amb l'existent accés a l'Autopista (ara accés Nord), facilitarà  el desviament del trànsit de pas per la ciutat aconsseguint així una de les principals reivindicacions de la ciutadania d'Oliva: traure la carretera Nacional (N-332) del centre de la ciutat. Quan les obres estiguen acabades Oliva serà una ciutat més segura i més neta.