Juny, i la platja per preparar...

Estem en juny i la platja continua en un estat lamentable. Muntons de posidònia, accessos inaccessibles, infraestructures enterrades, la posta de la Creu Roja per reparar i séquies per netejar conformen la imatge de la nostra platja.
Per si no fóra prou, ara la platja de Pau-Pi (quasi res) estarà tancada als usuaris perquè Conselleria ha de reparar la canalització dels rentapeus, trencada fa 5 mesos per la borrasca Glòria.
Creguem que l'excusa del temporal i de la Covid-19 ja no tenen cabuda i més si veiem en les condicions en que es troben les platges del nostre voltant, moltes d'elles prou més castigades per la borrasca.
L'any passat, la temporada d'estiu s'inagurava el 8 de juny (2019). Enguany, continuem amb platges tancades per la falta de previsió d'un govern que s'ha adormit i no ha preparat la platja a temps. En aquests moments estan reparant-se les tuberies de l'aigua dels rentapeus. Juny, i la platja per preparar...
Una vegada més queda patent la falta de planificació, previsió i gestió d'aquest govern municipal Compromís-PSOE que a part de mostrar la nostra platja destrossada en Fitur i fer-se propaganda política també hagueren pogut predicar amb l'exemple i tal volta hui estaríem parlant d'unes platges netes i adequades per a la data en què ens trobem.