PRO Oliva denúncia que l’Ajuntament d’Oliva haja instal·lat un «barracó» per al servei de Creu Roja perquè la posta principal de la Plaça Europa encara no està

Aquest matí hem conegut que l’Ajuntament d’Oliva ha instal·lat un «barracó» en la plaça Europa de la platja d’Oliva perquè encara no s’han reparat els desperfectes que «La Glòria» (fa 6 mesos) va provocar en la posta principal de la Creu Roja d’Oliva.

 

La tempesta «Glòria» va provocar greus desperfectes en la posta principal del servei de vigilància i coordinació de platges de la Creu Roja d’Oliva. Tot i l’extraordinària potència d’aquesta tempesta que el litoral valencià va patir fa 6 mesos, és habitual que durant l’hivern la posta patisca trencaments i desgastos lògics per la seua ubicació.


Així les coses, per tal de tindre la posta preparada per al servei de platges, la regidoria de Platges de l’Ajuntament d’Oliva ha d’intervindre (almenys una vegada a l’any) amb tasques de manteniment i posada a punt.

 

La passada legislatura, quan Projecte Oliva va gestionar les regidories de Platges, Turisme i Obres i Serveis (entre d'altres), es va efectuar manteniment tots els anys.

 

Enguany, a 25 de juny, iniciada ja la temporada de bany, l’Ajuntament ha hagut d’instal·lar un «barracó» provisional perquè al Govern l’ha pillat el bou i no han preparat a temps la posta principal de Creu Roja.

 

L’Ajuntament no pot al·legar desconeixement perquè, a banda d’efectuar-se anualment aquestes tasques de manteniment, el Grup Municipal PRO Oliva va informar al Govern, fa més d’un mes, en una reunió de treball, que la posta es trobava en mal estat. En aquell moment, el regidor de Platges, Kino Calafat (PSOE) va informar que estava treballant-se per reparar els desperfectes. Clarament va mentir, perquè un mes després, s’ha hagut d’instal·lar un «barracó» perquè la posta no està reparada ni preparada.

 

Aquesta és una mostra més de que el departament de Turisme està gestionant-se a base d’improvisació. Tot i que intenten tapar les carències de gestió amb grans campanyes mediàtiques, els problemes afloren i, després, s’apliquen pegats. Molta propaganda, poca gestió.