El regidor de PRO, Francisco Escrivà, nou president de la Federació de partits independents FEPAL

El dissabte 27 de juny de 2020 es va celebrar a Tàrbena (Alacant) l’assemblea general ordinària de la Federació de Partits Independents FEPAL. En l’ordre del dia estava la elecció de la nova presidència. Per unanimitat, Francisco Escrivà Mata, regidor de PROjecte Oliva, va ser elegit nou president de la Federació.

 

Van assistir regidors i directius de Partits Independents de Calp, Altea, Muro d’Alcoi, La Vila Joiosa, Santa Pola, Els Poblets, Tàrbena, entre d’altres. Per part de Projecte Oliva, a més de Francisco Escrivà, van participar de l’assemblea Yolanda Pastor i Enrique Parra.

 

Francisco Escrivà: L’objectiu ara ha d’estar en consolidar la Federació i créixer en el nombre de partits components. També, hem de fer més fortes les bases i treballar per poder donar un bot a la política autonòmica perquè els partits locals, els interessos dels municipis, tinguen la seua veu.

 

La Federació FEPAL és una unió de partits independents de distintes poblacions valencianes, que tenen com a objectiu cooperar i compartir informació i coneixements per una política municipal més lliure i plural. En aquesta nova etapa es proposa consolidar la marca de partits locals i elevar la veu del municipalisme.