El Teatre Olímpia no te llicència d'activitat per no complir els requisits bàsics de seguretat

El Teatre Olímpia no te llicència d'activitat per no complir els requisits bàsics de seguretat.
Compromís fa molts anys que gestiona l'àrea de Cultura, la responsable de les activitats i el manteniment del Teatre Olímpia. Legislatura rere legislatura hem anat comprovant com l'edifici ha anat degradant, a més de quedar obsolet.
Això sí, de titulars, Compromís, n'ha aconseguit molts:4 d'abril de 2017 (Levante EMV): "Oliva sustituirá este verano las viejas butacas del Teatre Olímpia". (Ja saben vostés on van parar les butaques que es van adquirir... a l'Ecoparc).5 de juny de 2018 (Comarcalcv.com): "Oliva pone en marxa una reforma integral del Teatre Olímpia".9 d'agost de 2019 (Levante EMV): "Oliva encarga el estudio para la refermo integral del Teatre Olímpia". En aquesta ocasió es van difondre, fins i tot, imatges digitals de com hi havia de quedar el pati de butaques quan estiguera la reforma efectuada. Fum-fum-fum... 
El dia 8 de juliol de 2020, aquesta mateixa setmana, es va convocar reunió de treball de tots els grups municipals per abordar el problema del Teatre Olímpia. El regidor de Cultura va aportar un extens informe d'una oficina d'enginyeria (ara sí tenim un informe complet) en el qual es determina, entre altres coses, que el Teatre Olímpia ha estat sense llicència d'activitat tots aquests anys per no complir els  requisits bàsics de seguretat.
Enrique Parra, regidor de PRO, ho denuncia al Plenari.