Projecte Oliva denuncia la falta de neteja i desinfecció als centres educatius de la ciutat

El Grup Municipal Projecte Oliva hem tingut constància de que estan aplegant a l’Ajuntament d’Oliva nombroses queixes, per part dels equips directius dels Centres Educatius de la ciutat, per la manca de neteja i desinfecció.

 

Tot i que des que es va decretar l’Estat d’Alarma no hi ha alumnes als centres, l’activitat del professorat sí es va reprendre en acabar el confinament. En aquests moments està treballant-se amb l’atenció a famílies, formalització de la matriculació d’alumnes, gestió de les beques de menjador i transport i adequació dels distints espais dels centres per a complir amb les mesures de seguretat per al proper curs escolar 2020-2021.

 

Per això, el Decret de Nova Normalitat de la Generalitat Valenciana (Decret 8/2020), al seu article 7é determina que els Ajuntaments han de dur a terme unes mesures d’higiene als centres escolars. L’Ajuntament d’Oliva no està complint el que aquest Decret determina.

 

Des de Projecte Oliva demanem que es mantinga el servei de neteja i consergeria dels centres escolars de la ciutat fins el 31 de juliol, i que es reprenguen les tasques de neteja i desinfecció, en compliment amb el que la normativa valenciana estableix.

 

 

Yolanda Pastor: «El govern no està treballant en les tasques de neteja i desinfecció dels centres educatius, parc i la ciutat en general. En quan als centres educatius és una llàstima vore lo poc que han tardat en tornar a la deixadesa de legislatures passades. Per tant demanem en caràcter d’urgència que s’actue amb responsabilitat i es prenguen les mesures que exigides per la situació que estem vivint. El poble està cansat de vore un govern més preocupat per la propaganda que per la gestió».