Preocupant deixadesa a la plaça de Sant Roc

 Aquest matí coneixíem que s’ha esguellat la branca d’un arbre de la plaça de Sant Roc. Afortunadament no s’ha de lamentar cap dany personal ni material (la branca ha caigut just damunt de la terrassa d’un dels bars de la plaça, que en eixe moment, per sort, estava tancat).

 

El més preocupant és que per part de diversos veïns, i per part de l’associació de veïns del barri, s’havia advertit del mal estat d’aquesta branca però des de la delegació de parcs i jardins que dirigeix l’edil socialista Miguel Monzonís no s’ha actuat.

 

Aquest fet demostra una deixadesa preocupant; s’havia estat advertit el perill amb antelació suficient i no s’ha prestat, per part del govern d’Oliva, l’atenció adequada.

 

A principi de legislatura, per part de la regidoria de parcs i jardins que dirigeix Miguel Monzonís, es va realitzar una auditoria sobre l’estat de l’arbrat. Després de la deguda promoció política del fet, tenim seriosos dubtes de que estiga fent-se servir aquest document com a referència per planificar les tasques de manteniment i conservació de l’arbrat de la població; que reconeixem que és molt i extens, i per tant, complicat de mantenir. La foto fixa que és una auditoria cal actualitzar-la i treballar-la constantment, sobretot si es presenten advertències per part dels veïns del barri, als quals, evidentment, no s’ha escoltat.

 

Projecte Oliva posa de manifest el nostre malestar per la gestió interior del municipi. El Govern d’Oliva sembla haver confiat totes les cartes a les inversions externes d’altres Administracions (actuacions, la majoria, que venen treballades de la legislatura passada, inclús d’anteriors) i està descuidant la tasca diària de gestió del municipi, que és on està el gros de les necessitats del nostre municipi. L’actual govern d’Oliva procura, constantment, posar el focus sobre les inversions externes per deixar en zona d’ombra les ineficàcies de la gestió interior. I les conseqüències són palpables. 

 

Molts altres barris del municipi pateixen també una preocupant situació de deixadesa. Demanem al govern que centre els seus esforços en aquestes actuacions que, encara que poden resultar menys "fotogèniques" no deixen de ser necessàries i importants. Per la seguretat de tots.