Falla la retransmissió on-line del Plenari municipal, altra vegada

Dijous passat es van celebrar dos Plenaris a l’Ajuntament d’Oliva. El primer es va celebrar a petició dels grups de l’oposició, que vam demanar que la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens, compareguera per explicar com es van gestionar els casos de Covid-19 que es van detectar a l’escoleta El Caragol el passat setembre. Demanàvem una explicació que poguera donar resposta a moltes de les inquietuds que han manifestat tenir els pares i mares dels alumnes de l’escoleta. La veritat, vam trobar poques i vagues respostes. El segon Plenari era la continuació de l’ordinari de setembre, que no es va poder acabar la setmana anterior, aquell que ja no es va poder celebrar en data ordinària per insuficiència de la connexió a internet de l’Ajuntament per fer-lo on-line.

 

En suma, dos Plenaris importants. Però, com ha passat en altres ocasions, la retransmissió on-line del Plenari va fallar. O siga, els ciutadans no podien seguir el que allí estava parlant-se.

 

Açò no és nou, va fallar també en el Plenari dels Pressupostos i en el de la pujada d’impostos. Curiosament.

 

És lamentable l’endarreriment de l’Ajuntament d’Oliva en matèria tecnològica, un departament del que Compromís fa anys que està al càrrec. El Plenari de setembre es va voler celebrar on-line, i no va ser possible perquè la internet de l’Ajuntament d’Oliva no és capaç de suportar una videoconferència d’eixe volum (els altres Ajuntaments ho han estat fent sense problemes). També falla, com estem denunciant, la retransmissió on-line dels Plenaris. Tenim una situació molt precària pel que fa a la modernització de l’Ajuntament.

 

A més d’aquests problemes, impropis d’un Ajuntament del segle XXI, també volem lamentar que passats uns dies del Plenari, encara no hagem pogut tindre accés a la gravació de veu del Plenari i aquesta no haja estat compartida per l’Ajuntament a les seues xarxes socials.

 

Yolanda Pastor: «Demanem al regidor de Modernització, Josep Escrivà, de Compromís, que aplique tots els seus esforços per revertir aquesta situació d’endarreriment tecnològic de l’Ajuntament d’Oliva, que està molt per darrere d’altres equiparables».

 

 

Però ja saben... la prioritat d’aquest Govern és comprar un Dron de 40.000€