Posició de PRO Oliva sobre la polèmica del Govern amb Protecció Civil Oliva

Des de Projecte Oliva volem donar el nostre suport al col·lectiu de Protecció civil d’Oliva. Han desenvolupat i desenvolupen una tasca encomiable al nostre municipi.

 

En el control d'accessos als centres escolar han dut a terme una feina impecable que cal posar en valor. Lamentem que el Govern d’Oliva haja provocat la polèmica que Protecció Civil Oliva exposa al comunicat que adjuntem.

 

Nosaltres considerem que el Govern d’Oliva deu acceptar la petició de reunió que el col·lectiu ha sol·licitat amb predisposició d’esclarir l’entort.

 

 

Unes consideracions:

Protecció Civil Oliva ha realitzat la vigilància i control d'accessos als centres escolars de la ciutat amb una especial dedicació durant tot aquest temps de pandèmia. Ara, deixaran de prestar aquest servei per decisió del Govern d’Oliva, ja que aquest servei començaran a realitzar-lo els treballadors contractats amb el Plan Covid.

 

Considerem, des de Projecte Oliva, que aquesta decisió no ha estat la més encertada.

 

El Plan Covid no està destinat a prestar serveis de control d'accessos, sinó que l’Ajuntament pot destinar aquests treballadors a cobrir altres necessitats que es consideren. Per això, pensem que podria haver-se estudiat millor la destinació d’aquests treballadors, ateses les necessitats existents en l’Ajuntament d’Oliva.

 

El col·lectiu de Protecció Civil d’Oliva estava realitzant el control d’accessos als centres educatius amb gran eficàcia. No és encertat, per part del Govern d’Oliva, substituir (i menys en

aquests moments) un grup humà especialitzat en aquestes tasques per un altre, amb el curs ja iniciat.

 

 

Projecte Oliva vol agrair públicament a Protecció Civil Oliva la seua tasca i demana al Govern d’Oliva:

 

1. que considere les nostres apreciacions.

 

2. que realitze immediatament una reunió amb el col·lectiu amb la finalitat d’apropar postures i tornar a l’estabilitat que sempre ha regant entre l’Ajuntament i el col·lectiu.

 

 

3. que l’Alcalde done una explicació pública de l’ocorregut.

Adjuntem comunicat de Protecció Civil Oliva