Posem novament sobre la taula la nostra proposta d'ajuda a l'hostaleria

Aquest matí hem conegut, per les xarxes socials, que l’Alcalde i el regidor delegat d’empresa s’han reunit amb representants del sector de l’hostaleria a la nostra ciutat.

 

Com és habitual (per mala praxis d'aquest Govern), la resta de corporació no ha estat ni informada ni convidada.

 

L’Alcalde ha anunciat que s’estan treballant línies d’ajuda al sector: demanem que s’exposen a la resta de corporació i puguen treballar-se obertament.

 

A més, ha informat també l’Alcalde que l’Ajuntament destinarà «els majors recursos possibles per al sector». Demanem també que es concreten, després de tants mesos, quants recursos públics vol el govern municipal destinar. En definitiva, demanem que comencen a concretar-se mesures i xifres econòmiques.

 

Si Oliva haguera tingut Pressupost Municipal, tal vegada, l’Alcalde podria donar xifres més concretes.

 

Aprofitem per recordar que PRO va presentar, per dos vegades, la proposta d’eximir als hostalers de la taxa d’ocupació de la via pública amb taules i cadires durant tot 2021. Per dos vegades, el govern de Compromís-PSOE va rebutjar la nostra proposta. (Ací la notícia: https://www.projecteoliva.es/2020/11/27/el-govern-d-oliva-vota-en-contra-de-la-moci%C3%B3-de-pro-perqu%C3%A8-es-prolongue-l-exempci%C3%B3-del-pagament-de-la-taxa-de-taules-i-cadires-per-a-bars-i-restaurants/).

 

Novament, la posem sobre la taula. Una proposta treballada amb càlcul d’impacte econòmic fet.

 

Ací pots trobar enllaç a la informació: https://www.projecteoliva.es/2020/11/05/pro-presenta-una-moci%C3%B3-al-plenari-perqu%C3%A8-es-prolongue-l-exempci%C3%B3-del-pagament-de-la-taxa-de-taules-i-cadires-als-bars-i-restaurants-fins-el-31-de-desembre-de-2021/