Els danys produït per Glòria continúen sense reparar

🧐Recordeu la visita a Oliva de Pablo Iglesias (en aquell moment Ministre) on va dir que l'Estat enviaria diners per arreglar els danys causats en la costa per la tempesta "Glòria"?
🤦‍♂️Més d'un any després i els diners encara no han aplegat ni als particulars afectats ni als Ajuntaments.
😫La platja d'Oliva, a dos mesos de l'estiu, presenta aquest lamentable i perillós aspecte (vídeo).
👴Enrique Parra, regidor de #PRO: "No només és un problema estètic a la nostra platja, sinó que pot convertir-se en un problema més seriós. S'està erosionant la base del mur del passeig marítim (zona Passeig dels Muntanyars) i pot suposar un risc per als passejants i banyistes".
🗣Demanem al govern d'Oliva que actue immediatament. No pot passar més temps amb el muntanyar en aquesta situació, ja que en cada marejada empitjora el seu estat. L'estiu està prop i no podem afrontar la temporada estival amb la platja en aquestes condicions.
🤳 I ara, el Pseudo-Botànic instal•lat a Oliva, on està? Per què no reivindiquen a València aquestes ajudes promeses? També poden fer-se la foto anant a València a reivindicar els interessos generals d'Oliva eeh! #Fotànic 😄