Més lloguers de locals municipals però menys eficàcia

L'ajuntament d'Oliva compta amb una ineficaç descentralització dels serveis municipals. Ara, el PSOE es suma a la falta de planificació i gestió dels últims anys per part de Compromís.

 

 

Amb el lloguer del local al Carrer Hospital ja són 6 els locals arrendats per a dependències municipals mentre l'edifici de l'Ajuntament segueix infrautilitzat. Lògicament als ciutadans se'ls fa molt complicat saber on deuen dirigir-se en cada moment i clarament anem en contra de l'optimització de recursos.

 

 

Com dèiem l'últim lloguer anunciat pel Govern Compromís-PSOE al Carrer Hospital és l'exemple més clar de la desorganització que es viu al nostre Ajuntament ⬇️

 

Des del passat 16 de novembre estem pagant el lloguer d'un local que porta buit i tancat des d'aleshores, més d'11.000€ al fem. Aquest és un exemple més de la mala gestió del govern Compromís-PSOE amb els diners dels ciutadans.

 

Vàrem preguntar a la regidora d'Igualtat, la Sra. Mena, del PSOE pel motiu i ens va contestar que estava esperant que es fera efectiva la modificació de crèdit per comprar el mobiliari.

Les coses no canvien. Des de Projecte Oliva seguirem treballant perquè es faça justícia al nostre poble.