Més d'11.000€ al fem pel lloguer d'un local que porta buit des del 16 de novembre

Des del passat 16 de novembre estem pagant el lloguer d'un local que porta buit i tancat des d'aleshores, més d'11.000€ al fem.

 

Vàrem preguntar a la regidora d'Igualtat, la Sra. Mena, del PSOE pel motiu i ens va contestar que estava esperant que es fera efectiva la modificació de crèdit per comprar el mobiliari.

 

Aquest és un exemple més de la mala gestió del govern Compromís-PSOE amb els diners dels ciutadans. Des de Projecte Oliva seguirem treballant perquè es faça justícia al nostre poble.

 

L'ajuntament d'Oliva compta amb una ineficaç descentralització dels serveis municipals. 

 

Amb el lloguer del local al Carrer Hospital ja són 6 els locals arrendats per a dependències municipals mentre l'edifici de l'Ajuntament segueix infrautilitzat. Lògicament als ciutadans se'ls fa molt complicat saber on deuen dirigir-se en cada moment i clarament anem en contra de l'optimització de recursos.

 

El lloguer anunciat pel Govern Compromís-PSOE al Carrer Hospital és l'exemple més clar de la desorganització que es viu al nostre Ajuntament.

 

Des del passat 16 de novembre estem pagant el lloguer d'un local que porta buit i tancat des d'aleshores, més d'11.000€ al fem. Quan vàrem denunciar aquesta situació el passat mes d'abril, el PSOE, amb la regidora de Dona i Igualtat, Anna Mena, al cap, van dir a la premsa que estava tancat perquè s'havia acordat que, fins que no acabara l'Estat d'Alarma, no s'obriria. Aquest argument era fals en aquell moment, ja que el Comitè de Seguretat i Salut de l'Ajuntament d'Oliva havia acordat la tornada a la presencialitat setmanes abans.

 

Passats els mesos, aquella mentira ha quedat al descobert. Vàrem preguntar a la regidora d'Igualtat, la Sra. Mena, del PSOE pel motiu i ens va contestar que estava esperant que es fera efectiva la modificació de crèdit per comprar el mobiliari.

 

Passen els mesos i les coses no canvien.