"Oliva necessita gestió, no política": Discurs Yolanda Pastor amb motiu de la renúncia de l'Alcalde

Oliva necessita gestió, no política

(15/09/2021)

El pacte d'investidura ja ha donat els seus fruits, però no són fruits que recollirà la nostra ciutat, els nostres veïns ni veïnes, són fruits que recull el mateix Sr. González en forma de Direcció General, lloc fet a mida per a ell en favor dels vots del PSOE després del famós pacte "a cambio de nada" al plenari d'investidura del 2.019. L’estòmac capaç de traicionar havia de ser compensat.

 

Aquesta notícia no ens sorprén, tot estava escrit. S'han complit les clàusules d'aquell pacte.

Fa temps que des de Projecte Oliva estem dient-ho: Aquesta legislatura era pur i dur tacticisme polític. Estratègia electoral continuada, estirada durant una legislatura que només havia de servir-li al sr. González com a trampolí.

 

I lamentem tot açò. Els moviments polítics no ajuden a millorar la situació d’una ciutat i una administració prou deteriorada per múltiples circumstàncies.

 

Oliva necessita gestió, no política.

 

Tot aquest espectacle teledirigit pel Botànic tindrà conseqüències negatives per a l’estabilitat d’Oliva, una ciutat que necessita posar en marxa un procés de reforma per adaptar el seu funcionament als nous temps. El gran repte és posar l’Ajuntament al servei de la seua ciutadania i que deixe de ser una obstacle per als nostres veïns.

 

Oliva necessita gestió, no política... srs. Del Botànic.

 

Ara, sr. González, es posa vosté la gorra de Director General i complint les seues espectatives personals, deixant penjades les espectatives de molts veïns i veines d’Oliva.

No ha complit amb els veïns de les urbanitzacions que esperaven una resposta seriosa del seu ajuntament.

Les infraestructures tan anunciades, de moment, són sols anuncis.

El contracte del fem i els seus compromisos adquirits amb els treballadors, no s’han complit.

Deixa vosté en l’Ajuntament una desorganització sense precedents, regnant el malestar i la insatisfacció.

I moltes coses que vosté millor que ningú sap...

 

Després de 7 anys com Alcalde, pega a fugir vosté deixant un Ajuntament en una situació preocupant, sense rumb ni objectiu, sr. González. 

 

Si ens preguntem, per a què ha servit el pacte Compromís-PSOE en 2.019 a Oliva en contra de la llista més votada, queda cada vegada més clar que ha servit per colmar les ambicions dels seus líders polítics. Per molt que s’empenyen en voler vendre que tot està engrassat, tenim ulls i sabem que la mentira és absoluta.

 

Han anat tirant de la feina planificada i preparada durant la passada legislatura (Pla Edificant, ronda Sud, Retén, carrer Sant Vicent, Ponent...) Només havien d’anar consumint el temps fins que tot es complira com estava escrit.

 

«A cambio de nada», ha rebut vosté una suculenta eixida política a València.

Personalment li desitge el millor, però políticament tots sabem que açò és la història interminable dels premis i recompenses de la gran indústria política que tenen muntada. 

 

Oliva necessita més gestió, menys política «srs. Del Botànic»

Gràcies.