Paràlisi Administrativa: més de 6 mesos per atorgar guals

 La paràlisi administrativa és més que evident en aquesta legislatura, el govern Compromís-PSOE segueix més preocupat per les aparences que pel bon funcionament i l'agilitat en les sol·licituds dels nostres veïns.

 

La setmana passada denunciàvem la lentitud per a resoldre els informes urbanístics que són imprescindibles per a donar d'alta noves activitats com poden ser les botigues de roba, d’aliments, perruqueries, etc o fins i tot per a donar d'alta apartaments turístics per tal de llogar-los.

 

Ara volem denunciar en aquest sentit la lentitud en la resolució dels guals que poden tardar sis o més mesos a atorgar-se les pertinents llicències de gual permanent a pesar que els sol·licitants hagen hagut de liquidar les taxes en un primer moment, donant-se el cas d'haver pagat la meitat d'any i no arribar a disposar de la pertinent autorització durant l'any pagat.

 

Existeix una falta de voluntat a solucionar l'embús administratiu inaudit que repercuteix directament als nostres conciutadans fent-los perdre temps, tranquil·litat i diners.

D'altra banda denunciem també la falta de transparència de la qual gaudeix el govern que a pesar del canvi d'alcalde continua mostrant la mateixa opacitat davant les peticions de documentació que estem realitzant.

 

 

Des de Projecte Oliva hem registrat sendes sol·licituds per a saber el nombre d'informes urbanístics i de guals permanents estan pendents de resolució i des de quina data han estat presentades. En els dos casos el govern no ens ha contestat, suposem que no volen fer públic la xifres pel que denunciem per enèsima vegada que se'ns està privant del nostre dret a rebre en temps i forma la informació que sol·licitem i que necessitem per a desenvolupar com cal el nostre treball d'oposició.