El regidor de personal, Josep Escrivà (Compromís) suspèn la Mesa de Negociació del Personal per sisena vegada consecutiva

El govern d’Oliva, incapaç de posar-se d’acord, tancarà 2021 sense tindre aprovada la Plantilla de Personal, imprescindible per aprovar el pressupost

Josep Escrivà deu donar explicacions d’aquest desconcert a l’oposició, als sindicats i a l’opinió pública

A les acaballes de 2021, l’Ajuntament d’Oliva torna a tancar l’any sense tindre el Pressupost preparat per al següent exercici. De moment, la Plantilla del Personal (document imprescindible per tramitar un Pressupost), no la tindran preparada abans d’acabar l’any, com asseguraven des del Govern d’Oliva. Sembla que se’ls està fent bola.

 

Aquest divendres, 17 de desembre de 2021, estava convocada, per sisena vegada consecutiva, la Mesa de Negociació per a negociar la Plantilla del Personal amb l’oposició i els Sindicats, tal i com estableix la normativa. Sisena vegada que es convoca i sisena vegada que es suspèn a última hora, i sense explicació alguna.

 

Un quart d’hora més tard de la convocatòria, el regidor de personal, Josep Escrivà, ha vingut a comunicar que es tornava a suspendre la Mesa de Negociació (per sisena vegada!!), sense donar més raons. Els regidors de l’oposició i els delegats de personal dels sindicats, novament, ens hem trobat amb aquest desconcert.

 

La situació és absolutament caòtica. Des de l’inici de la legislatura s’observa que la fluïdesa i capacitat de gestió d’aquest Govern («a cambio de nada») és molt deficient. I tal vam aventurar aquest estiu, quan David González va delegar personal en Josep Escrivà i Ana Morell hisenda en Miguel Monzonís, les coses van a pitjor.

 

Lamentem la situació que viu l’Ajuntament d’Oliva. El govern d’Oliva sembla que s’ha entestat en tirar terra als rodament i complicar encara més el funcionament de l’Administració local. Per sis vegades, en menys d’un mes, ens quedem a les portes d’una Mesa de Negociació de Personal, el que apunta que les relacions entre els socis de govern no són les adequades per gestionar com cal la ciutat. Es pretén aparentar harmonia a les fotos, però la tensió és palpable.

 

Demanem al Govern un poc més de respecte cap als delegats sindicals i als regidors de l’oposició que, puntuals a la cita, assistim a totes les convocatòries que el Govern realitza i que després desconvoca sense cap raó ni motivació. Josep Escrivà deu explicar, als membres de la Mesa de Negociació i a l’opinió pública, què està passant. Per què aquest desordre. Per què aquest descontrol.

 

Tenim tots clar que en aquesta filial del Botànic a Oliva, cada partit (Compromís-PSOE), rema cap al seu costat. I el govern pega voltes en cercle sense saber cap on anar. Oliva necessita una direcció seriosa.