Aprovada per unanimitat la Moció de Projecte Oliva per l’obertura del bar del Centre Social de Sant Francesc

El grup municipal de PRO va presentar la Moció l’1 d’octubre demanant que s’arreglaren els desperfectes existents en l’edifici des de febrer de 2020 i que s’iniciara la licitació per tal de reobrir el bar del Centre Social de Sant Francesc

La Moció fou debatuda al Plenari ordinari d’octubre i va obtindre el suport per unanimitat de tots els grups municipals

Al Plenari ordinari d’octubre es va debatre la moció presentada per Projecte Oliva en la qual es demanava l’acord plenari per iniciar les tasques de reparació dels desperfectes de l’edifici del Centre Social de Sant Francesc i que s’iniciara la licitació per reobrir el bar del baix de dit centre municipal.

 

Les obres de reparació van iniciar-se abans de la celebració del Plenari i, per això, el ponent de la Moció, el regidor de PRO, Joan Mata, va agrair a l’equip de govern que per fi s’iniciaren les obres que es demanaven des de 2020 per part del grup municipal PRO.

 

Mata va defensar la importància nuclear per al barri que te el Centre Social de Sant Francesc, molt especialment per a la gent major. “Aquest bar és el lloc d’encontre de molta gent major, on troba la tan necessària conversa i companyia. Molts d’ells passen els Nadals allí, celebrant la Nit de Nadal i la de Cap d’any i, això, te un valor social incalculable”, afirmava Mata.

 

L’objectiu era instar que s’iniciaren els tràmits per licitar el bar el més aviat possible, buscant el suport unànime de tota la corporació. “No és una moció per incomodar ni retraure res a cap regidor. Aquest bar és necessari al barri, fa molt de bé a la seua gent. Busquem posar en el centre aquesta necessitat i convertir-la en una prioritat per a aquest Ajuntament. Els ho devem a l’associació de jubilats”.

 

La Moció, finalment, va concitar el consens dels cinc grups municipals que formen el Plenari de l’Ajuntament d’Oliva, amb tots els vots a favor. Des de Projecte Oliva volem agrair aquest suport i, esperant que s’inicien prompte els tràmits de la licitació del bar, estenem la mà a col·laborar en el que siga menester perquè la reobertura es faça tan prompte com siga possible.