El nou retén de la Policia Local d’Oliva funciona enganxat a la llum del Centre Polivalent

El govern d’Oliva trasllada sols a la prefectura de la Policia Local al nou retén sense que l’edifici dispose de comptador de llum i que s’hi haja d’enganxar amb un cable al Centre Polivalent

Fa sis mesos (!) que el govern d’Oliva anunciava que “en uns dies” s’obriria el nou retén de la Policia Local. Com ja sabem, per al Govern Compromís-PSOE d’Oliva, “uns dies” són molts dies.

 

Per fi, després “d’uns dies”, que s’han fet llargs, han obert el retén, però ho han fet a mitges. L’Oliva a mig fer assoleix cotes sublims en traslladar al retén, només, a la prefectura de la Policia Local i connectant l’edifici a la llum del Centre Polivalent perquè aquest encara no disposa de comptador. Tirant cables d’un edifici a l’altre. Miren que si ho feren vostès...

 

Així les coses, l’edifici està obert, però sense connexió a la llum i, per tant, sense climatització, sense ascensor, etc. En aquestes condicions, qualsevol particular o empresa privada no hauria pogut obrir, però sí el govern d’Oliva.

 

Al mes d’agost, Projecte Oliva vam denunciar, i vam sol·licitar que s’emetés informe tècnic, que hi havien unes preocupants humitats en el soterrani d’aquest edifici, que és de nova planta. A més, també vam demanar informació de per què l’ascensor no funciona encara.

 

El retén de la Policia Local és un edifici que va començar les seues obres fa 11 anys i compta amb aules formatives, gimnàs, galeria de tir i sistema de recàrrega per a cotxes elèctrics. L’obertura d’aquest edifici, que hauria pogut ser una gran notícia per a la ciutat, s’ha quedat tan sols en el trasllat de les oficines de la Policia Local, molt lluny, per tant, de resoldre les necessitats reals del cos de seguretat de la ciutat.

 

Les presses són males conselleres i, aquest govern, cada vegada que ha de fer un trasllat, ens sorprèn. Ja recordaran el que va ocorrem amb el trasllat de l’Almàssera.

 

En fi, aquesta és la última d’aquest govern de l’Oliva a mig fer: connectar el retén a la llum del Polivalent, i a vore vindre. Però a aquesta és l’última, de moment.  Fa setmanes que vam demanar per registre d’Entrada les actes de recepció dels parcs de l’Avinguda de València i de la Plaça de Sant Roc. De moment, ningú ens contesta. Les actes de recepció són documents en els quals el contractista entrega l’obra acabada a l’administració, prèvia comprovació de que s’ha executat conforme al contracte i complint totes les condicions pactades. Aquests parcs ja estan oberts, fins i tot s’han fet allí actes públics. I si no s’hagueren recepcionat? D’açò ja en parlarem.

 

Des de Projecte Oliva continuarem treballant des de l’oposició per garantir que les inversions es facen com cal, i que els diners públic s’empren adequadament.