Projecte Oliva ompli el Centre Polivalent d’emocions

PRO va celebrar ahir, divendres 19 de maig, el míting central de campanya al que van assistir més de 850 persones per donar suport a Yolanda Pastor i el seu equip

L’equip de PRO va oferir un míting central diferent, que va congregar a més de 850 persones. Va començar l’acte amb la presentació dels 21 candidats i es van oferir uns primers parlaments per part d’Enrique Parra, parlant d’agricultura; Maria Bertomeu, medi ambient, esports en la natura i benestar animal; Álvaro Sánchez, festes i de la necessitat de revisar el mètode de pagament dels convenis i una aplaudida reivindicació de la reforma integral del Teatre Olímpia; i Joan Mascarell va fer la seua intervenció sobre economia i gestió esportiva.

 

Després es va donar pas a Yolanda Pastor que va posar èmfasi en la necessitat de que es treballe de forma molt constant, amb coherència i amb els peus en terra.

 

 

Va començar la seua intervenció exposant la tasca de PRO en aquesta legislatura des de l’oposició i explicant la situació econòmica de l’ajuntament i la deficient execució de les obres per part de l’actual govern. Oliva a mig fer, com en el cas del Pla Edificant de reforma de les escoles. En aquesta primera part es pretenia oferir una exposició de la situació en la que es troba el municipi, ja que és el punt de partida des del que s’haurà d’afrontar el procés de canvi que PRO pretén iniciar. 

Pastor també es va endinsar en l’explicació de les línies fonamentals dels programa de Projecte Oliva per a aquestes eleccions: «Oliva futur, la ciutat que mereixes», que es basa en dos pilars fonamentals:

 

«La nova ordenació territorial d’Oliva: un disseny coherent per a la futura ciutat», que dissenye les gran infraestructures primàries de la ciutat i les grans vies de comunicació interior i exterior, així com una nova sectorització del territori, i,

 

«La reforma administrativa: un ajuntament per al segle XXI»: per fer un ajuntament més proper, més àgil i eficaç on les llicències, els guals o qualsevol sol·licitud no s’eternitze.

 

«Si no tenim ordre, no hi haurà possibilitats de creixement. Aquests dos pilars han de ser la principal preocupació i ocupació de qualsevol govern d’Oliva», afegia Pastor.

 

Yolanda Pastor va baixar de l’escenari i va fer la seua intervenció movent-se entre el públic, generant un ambient molt proper, fresc, distint, que va aconseguir genera una connexió molt íntima entre la candidata i la ciutadania.

 

Pastor: «Esta nit no vos parle sols com a candidata, vos parle com una veïna més, com algú que ha viscut les mateixes dificultats i reptes de cadascun de vosaltres. Compartim els mateixos llocs, els mateixos problemes i les mateixes esperances. És per això que tant jo, com el meu equip, entenem perfectament les necessitats que tenim i allò que volem per a la nostra ciutat.».

 

 

Pastor també va explicar la necessitat de rehabilitat el Teatre Olímpia, i també de treballar per reobrir el Centre Social de Sant Francesc, i treballar per dur per planificar i executar una reordenació paisatgística de la muntanya de Santa Anna, que puga anar de la mà del Pla Director de recuperació del castell, tot com un node central de revitalització del casc antic. Altres propostes que es van exposar per la candidata fou la necessitat de treballar l’execució de la Via Verda, i executar un Pla d’aparcaments en els cascs antics del poble i la platja. La necessitat de fer un centre de dia per a la gent gran i un local per a les Ames de Casa Tyrius, així com planificar bé les ofertes d’oci van ser de les intervencions més aplaudides. 

«Cada dia tenim més clar que la política municipal passa pels partits locals
Que el fet que els partits tinguen representació en Madrid i València no significa que vaja a millor com hem vist històricament a oliva», apuntava Pastor.

 

Yolanda Pastor, entre el públic, es va dirigir personalment a molts d’ells, mostrant-se conscient dels problemes que molts d’ells pateixen en els seus col·lectius i associacions a les quals pertanyen. La candidata es va mostrar transparent i propera a les persones. I va emfatitzar molt en la necessitat de fer una política útil. L’emoció es palpava a l’ambient, amb molta interacció i feedback.

 

L’objectiu de Projecte Oliva és poder dur a terme les projectes que tenim planificades i aconseguir, amb molt de treball i molta il·lusió, un ajuntament útil, que ajude i que estiga prop de la seua gent i aconseguisca un poble més net. I Projecte Oliva, tot l’equip humà, aplega molt fort i amb molta energia, i sentint el suport de molta gent que espera molt de nosaltres. I això és una gran responsabilitat que estem preparats per assumir.

 

PRO va oferir un acte central de campanya molt proper, transparent, sincer i amb molt de sentiment. Amb una posada en escena molt singular i una connexió amb la gent molt gran.