PRO guanya les eleccions municipals 2023

Projecte Oliva (PRO) ha guanyat les eleccions municipals de 2023. Per primera vegada en Oliva, un partit local aconsegueix 5.126 vots i 10 regidors.

 

Des de PRO valorem molt positivament els resultats. El 42’38% dels votants ens han atorgat la seua confiança i assumim amb gran entusiasme eixa responsabilitat.

 

Volem felicitar a totes les forces polítiques que han concorregut a aquestes eleccions i al personal de l’administració, forces de seguretat  i membres de les taules electorals el pacífic transcurs de la jornada electoral. El 28M ha transcorregut amb total tranquil·litat i normalitat.

 

Cal felicitar especialment a totes les formacions polítiques que formarem la corporació municipal 2023-2027. En els pròxims dies iniciarem una ronda de contactes per conformar un govern sòlid, estable i amb la unió necessària per canviar Oliva.

 

Hi ha molta feina per fer i la ciutadania ens ha donat eixa responsabilitat i amb l’equip de PRO i la futura alcaldessa, Yolanda Pastor, al cap, farem tot el que estiga a les nostres mans per fer-ho possible. 

 

És el moment d’un govern que pose Oliva en el centre. Amb un ordre de prioritats clar i coherent, en el que les necessitats dels veïns i veïnes d’Oliva siga el principal.

 

Novament, agrair-vos a tots i totes la vostra confiança. Posarem l’Ajuntament d’Oliva al servei dels seus veïns i veïnes, i governarem per tots i per a tots, sense exclusions.

 

Canviar Oliva ens implica a tots.

 

És  ara!