Projecte Oliva proposa la creació del «Pàrquing Farmàcia»

El Grup Municipal que encapçala Yolanda Pastor eleva al Plenari una Moció per a la creació d’un espai d’aparcament temporal per als usuaris de les farmàcies.

Projecte Oliva ha registrat una Moció per la qual proposa al Plenari l’Acord per iniciar els tràmits necessaris per a implantar en Oliva el «Pàrquing Farmàcia». Aquest espai reservat per als usuaris de les farmàcies ja està en altres ciutats.

 

La proposta es concreta en crear un espai, degudament senyalitzat, en el qual es puga estacionar el vehicle durant un temps determinat (a estudiar, 10-15 min màx.) en horari d’obertura dels establiments o durant el temps que estiga de guàrdia, per poder adquirir medicaments de les farmàcies.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els ciutadans reben una atenció farmacèutica de qualitat, sense exposar-se a infraccions per estacionar incorrectament davant les presses i urgència que de vegades exigeix la visita a les farmàcies, especialment pensant en les persones que necessiten un medicament urgent.

 

Des del grup municipal hem llançat la proposta de forma oberta, és a dir, que els detalls concrets considerem que han de ser estudiats i valorats pels serveis tècnics municipals. Però, vists

el que hem pogut consultar en altres municipis, consistiria en un espai d’aparcament reservat, senyalitzat amb pintura blanca i verda, amb símbols identificatius del «Pàrquing Farmàcia» i senyalització vertical que informe del temps i condicions del seu ús.

 

Enrique Parra, regidor de PRO Oliva: «Aquesta iniciativa naix després d’escoltar les necessitats d’alguns dels farmacèutics d’Oliva. Vam recollir el guant i, observant les solucions que per part d’altres municipis s’ha donat a aquestes necessitats d’aparcament ràpid i àgil per als malalts usuaris de farmàcies, PRO presentem aquesta Moció de creació del «Pàrquing Farmàcia» a Oliva.

 

Yolanda Pastor, Portaveu de PRO Oliva: «És una proposta senzilla alhora que pot aportar més comoditat per als usuaris de les farmàcies, molts d’ells malalts i que acudeixen a aquests establiments amb una certa urgència per a adquirir el que necessiten. Pensem que és una Moció que pot aconseguir la unanimitat del Plenari perquè redunda, directament, en una millor qualitat de vida, una ciutat més amable, per als nostres veïns i veïnes».

 

 

La Moció per la creació del «Pàrquing Farmàcia» serà debatuda i votada al Plenari Ordinari d’octubre. 


Descarga
Moció PRO Oliva "Pàrquing Farmàcia"
Descarregant aquest arxiu pots accedir al text complet de la Moció per a la implantació del "Pàrquing Farmàcia" que es debatirà al Plenari Ordinari d'octubre de 2020.
Moció Pàrquing Farmàcia.docx
Documento Microsoft Word 39.1 KB