Opinió

SOBRE ELS CÀRRECS DE CONFIANÇA
Els càrrecs de confiança són personal eventual extern que el Govern decideix contractar per tal de facilitar la seua gestió. Són una figura legal, present en totes les administracions públiques i que no requereix concurs públic. Projecte Oliva està treballant, entre altres coses, per tal de reorganitzar el personal que treballa per a l'Ajuntament d'Oliva i garantir així la millor gestió municipal possible.
Entrevista a Yolanda Pastor en El Nostre Oliva
Yolanda Pastor és la portaveu de Projecte Oliva en l'Ajuntament d'Oliva. Malgrat ser la força més votada a les passades eleccions municipals amb més de 3.100 vots, un pacte a última hora entre Compromís i PSOE a València li va arravatar l'alcaldia. Ella segueix amb moltes ganes.
Al final, ens criden l’atenció
El PSOE d’Oliva, que molt alegrement ens acusa als grups de l’oposició de fer populisme en la pandèmia (quan denunciem encobriment d’errors o proposem alternatives) no te cap problema en exercir la «papagayeria» des del Govern. Juguen a posar-se en totes les fotos i clar, acaben dient-los, disculpe vosté però a ésta boda no és a la que ha estat vosté convidat.